Kratom extracten

Producten

Kratom extracten

Kratom komt van de Mitragyna Speciosa boom. Deze boom is voornamelijk terug te vinden in Zuidoost- Azië. Daar wordt Kratom al honderden jaren gebruikt vanwege zijn vele positieve eigenschappen. Dat het middel ook in Europa aan zou slaan, was slechts een kwestie van tijd.

Dat Kratom het lichaam op verschillende manieren kan beïnvloeden staat vast. Uniek hiervoor zijn de uiteenlopende effecten. Zo staat dit bijzondere kruid bekend om zowel oppeppende als kalmerende eigenschappen. Ondanks dat de verschillen tussen de effecten groot lijken, vullen ze elkaar geweldig aan!

Welke effecten er verwacht kunnen worden hangt voornamelijk af van de ingenomen dosis. Bij een lichte dosis ligt de focus op het energieke, oppeppende karakter. Bij een hoge dosis zal de ervaring voornamelijk ontspannen en euforisch zijn. De hoofdverantwoordelijke stof hiervoor is Mitragynine, een alkaloïde die zich bindt aan enkele receptoren in de hersenen. Zelf experimenteren met deze stof doe je gemakkelijk met onze extracten, deze bevatten een veelvoud van de psychoactieve alkaloïden. Zorg wel dat je vooraf goed geïnformeerd bent.

Kratom

20x extract

Kratom

15x extract

Kratom-leaves

Reseller worden van MyMystic kratom? Neem dan nu contact met ons op.