LSA Seeds

Producten

Seeds

Onze voorouders haalden al duizenden jaren geleden veel wijsheid uit het gebruik van psychedelische middelen. Hiervoor gebruikten ze verschillende natuurproducten waaronder zaden van mystieke planten. Met behulp van deze zaden wisten medicijnmannen visioenen op te wekken of contact te leggen met almachtige entiteiten. Enkele van deze rituelen zijn nooit verdwenen en lijken zelfs van therapeutische waarde te kunnen zijn. 

Welke psychedelische effecten er opgewekt kunnen worden, hangt af van actieve stof die de zaden bevatten. Zo bevatten Yopo zaden stoffen waaronder DMT, deze stof zorgt voor een korte maar zeer intense trip. Baby Hawaiian Woodrose, Morning glory en Ololiuqui bevatten juist weer de stof LSA. Inheemse volken rekenden op deze middelen voor het verkrijgen van kleurrijke openbaringen. 

De zaden van McMystic staan vooral bekend om de psychedelische waarde. Toch worden ze door liefhebbers ook gekweekt om de bloemen die er uit ontspringen. Deze zijn sierlijk en kleurrijk. Daarnaast is een plantje waarmee Azteken 1000 jaar geleden visioenen opwekten behoorlijk intrigerend!

Rivea corymbosa

Oloiuqui

ipomoea purpurea

Morning glory

Argyreia Nervosa

Baby hawaiian woodrose

Anadenanthera peregrina

Yopo

Reseller worden van MyMystic seeds en extracten? Neem dan nu contact met ons op.